Slackline groepen

Waar kan je slacklinen?

Om contact te kunnen maken met slackliners, is het gemakkelijk om jezelf aan te melden bij een facebookgroep bedoelt voor slackliners. Je kan op de naam van de groep klikken om op de Facebook pagina terecht te komen. Zit je niet op Facebook, stuur ons dan een email op info@slackned.nl en je ontvangt van ons een link naar de desbetreffende WhatsApp groep. Hieronder lees je welke groep een Whatsapp groep heeft. Is die er nog niet in jouw stad, dan kan je alsnog mailen en misschien kunnen we je in contact brengen met iemand die wij kennen en wie weet is dat de start van een groep!

Slackline Utrecht 

Slackline Utrecht is samen met Amsterdam 1 van de meest actieve communities in Nederland. Met name in de zomer is dit de place to be wat betreft waterlinen. Met een spot bij een oude sluis bij de Munt en een plek op het landgoed Rhijnauwen, boven de Kromme Rijn. Bij de Munt word ook af en toe een Midline opgehangen en er word regelmatig afgesproken in het park. ‘s Winters zijn er indoortraining georganiseerd door SlackNED. Er is een zeer actieve WhatsApp groep dus stuur ons een email als je lid wild worden! De SlackNED promo is opgenomen tijdens 1 van de vele jams. 

Slackline Group Amsterdam

Uiteraard is de hoofdstad ook al vele jaren actief. Enkele zomers geleden startte een slackliner uit India een WhatsApp groep en deze word nu erg veel gebruikt! Dus stuur ons een email als je daar lid van wilt worden. Er word regelmatig afgesproken met goed weer, en slecht weer. Woon je in de buurt van Amsterdam dan heb je geluk dat je bij het Universum bij het Science Park indoor training kan meemaken. Ook erg goed te bereiken met het OV trouwens als je in een andere stad woont. Aanmelden kan via deze link

Slackline Den Haag

Slackline Den Haag is opgericht in 2014. Het heeft zo zijn ups and downs gehad met vertrekkende zeer actieve slackliners, maar langzaam begint het weer te groeien! Er is ondertussen aan WhatsApp groep en er word regelmatig afgesproken. Den Haag is vrij divers met prachtige parken (en hele dikke bomen), het strand met de pier waar je onder kan slacklinen (!!) en verschillende kleine duinen met prachtige lijnen waarbij je de volle lengte maar een klein beetje van de grond bent. Al met al een zeer diverse stad om te slacklinen! 

Slackline Rotterdam

Slackline Rotterdam bestaat al sinds 2012. In 2013 was hier de 1e echte Nederlandse Longline Meeting, gesponsord en wel! Een aantal jaren verder zijn er vele ups and downs geweest, en we hopen dat ook Slackline Rotterdam langzaam weer zal gaan groeien. Zoals de meeste steden. Maar het blijft toch de plek met de aller aller veste Urban Midline ooit gerigd door de Dreamwalkers tijdens de Rotterdamse Dakendagen.