Het Bestuur

Voorzitter/Penningmeester – Daan Nieuwenhuis – Utrecht
Daan slacklined sinds 2014. Sinds zijn eerste slacklinefestival is hij gek op slacklinen en alles wat daarbij komt kijken. Vooral iedereen bij elkaar brengen om te bewegen in het park en van elkaar te leren maakt hem erg blij! Samen met Linda Taal verzorgt Daan de vitale achtergrondactiviteiten waarmee SlackNED slackliners in heel Nederland kan inspireren en ondersteunen.
Als je Daan niet aantreft in de Utrechtse parken, is hij waarschijnlijk in zijn zelfgebouwde keuken bezig met het bakken van heerlijke zuurdesembroden. Een “manusje van alles”, Daan is een visionaire en liefdevolle krachtpatser die de slackline scene wilt laten groeien.

Secretaris/Penningmeester – Linda Taal – Zeist / Utrecht
Linda balanceert op een slackline sinds 2016. Grote kans dat ze ook een hula hoop bij zich heeft, of een grote speaker of eten of drinken om te delen. Linda is een gangmaker, een samen brenger en een dromer. Zij is bij SlackNED gekomen om te gaan organiseren en te structuren. Haar rol is samen met die van Daan flexibel en vullen zij samen in om de achtergrond van de vereniging zo soepel mogelijk te laten verlopen. Haar dromen kan zij kwijt in het organiseren van activiteiten voor leden en niet leden, om hun samen te brengen en te genieten van hun tijd daar. Zij is de stabiele factor die ons scherp houdt op afspraken, en op zoek gaat naar nieuwe manieren om slacklinen te promoten.

Sales – Frederic Unger – Amsterdam
Freddy ontdekte slacklinen in 2018, hij ontdekte het op een camping in Almere. Sindsdien is hij niet meer te stoppen en heeft hij daarom ook zeker zijn bijnaam “Steady Freddy” verdient! Het sociale aspect rondom het slacklinen is wat Freddy het leukste vind, samen komen in het park en mensen leren kennen. De innerlijke uitdaging en passie komt voort uit het overkomen van angsten (op hoogte). Freddy houdt zich bezig met Sales binnen SlackNED, het afhandelen van groepsorders voor leden of het opzoek gaan naar nieuwe sponsoren voor onze projecten. Met zijn ervaring in het werkveld mogen wij ons zeer gelukkig prijzen dat wij deze professional er bij hebben!

Safety manager – Edwin van Emmerik Groningen
Edwin staat al op een lijn sinds 2015. Hij is een kartrekker geweest in twee communities, die in Enschede en Groningen. Ondertussen is hij neergestreken in Groningen om daar te slacklinen. Naast slacklinen heeft Edwin ook een passie in de flow arts, en is het niet gek als hij staat rond te draaien met wat vuur aan een ketting. Als werk is Edwin onderzoeker en heeft hij vrij gemakkelijk de jas van Safety Manager aangetrokken bij SlackNED. Met zijn kennis van ingewikkelde processen en procedures is hij een onmisbare factor in ons bestuur. Niet alleen tijdens projecten, maar ook om ons tips te geven om tijdens projecten op een zo efficiënte manier samen te werken.

Projecten en ideeën – Pieter VisAmsterdam
Pieter is als een vis in het water als hij op de lijn staat, hij is een echte rodeo surf kampioen! Toen hij in 2016 startte was hij meer verknocht aan springen en trucs. Na aantal jaar toen hij kennismaakte met slackliners die op langere lijnen liepen sprong de vonk over voor het longlinen en rodeolinen. Als er een kampioenschap was in rodeo surfen (staand schommelen op een losse slackline), was Pieter kampioen. Hij is de drijfveer achter de community in Amsterdam en geeft wekelijks les bij het USC. Na een tijd als dokter gewerkt te hebben, gaat Pieter binnenkort genieten van de vanlife en heel veel highlinen. Hij is de dromer, de ideeën man en de uitvoerder in ons bestuur.

Ranès – Stoke master & Activiteiten – Amsterdam
Ranès slacklined sinds 2019 en heeft daarvoor jaren lang les gegeven bij jeugd circussen in Haarlem en Amsterdam.
Zijn titel geeft het al weer, Ranès is één van de meest enthousiaste slackliners in Nederland, en vooral om iedereen op een highline te krijgen. Momenteel geeft hij slackline les bij USC en bij Be Boulder. Zelf kan deze Camperaar ondertussen ook een aardig trucje op de indoor highline, regelmatig gaat hij met de camper op pad om ergens in de natuur een highline te riggen. Bovendien heeft hij waarschijnlijk die de meeste uren op de indoor highline gestaan! Naast de energie die hij mee brengt is hij enthousiast om activiteiten te organiseren voor leden.