Slackline groepen

Waar kan je slacklinen?

Om contact te kunnen maken met slackliners, is het gemakkelijk om jezelf aan te melden bij een facebookgroep bedoelt voor slackliners. Je kan op de naam van de groep klikken om op de Facebook pagina terecht te komen. Zit je niet op Facebook, stuur ons dan een email op info@slackned.nl en je ontvangt van ons een link naar de desbetreffende WhatsApp groep (Als die er is). Hieronder lees je welke groep een Whatsapp groep heeft. Is die er nog niet in jouw stad, dan kan je alsnog mailen en misschien kunnen we je in contact brengen met iemand die wij kennen en wie weet is dat de start van een groep!

Slackline Utrecht 

Slackline Utrecht is samen met Amsterdam 1 van de meest actieve communities in Nederland. Met name in de zomer is dit de place to be wat betreft waterlinen. Met een spot bij een oude sluis bij de Munt en een plek op het landgoed Rhijnauwen, boven de Kromme Rijn. Bij de Munt word ook af en toe een Midline opgehangen en er word regelmatig afgesproken in het park. ‘s Winters zijn er indoortraining georganiseerd door SlackNED. Er is een zeer actieve WhatsApp groep dus stuur ons een email als je lid wild worden! De SlackNED promo is opgenomen tijdens 1 van de vele jams. 
Utrecht heeft een WhatsApp groep, stuur een email als je er aan wilt deelnemen.

Slackline Group Amsterdam

Uiteraard is de hoofdstad ook al vele jaren actief. Enkele zomers geleden startte een slackliner uit India een WhatsApp groep en deze word nu erg veel gebruikt! Dus stuur ons een email als je daar lid van wilt worden. Er word regelmatig afgesproken met goed weer, en slecht weer. Woon je in de buurt van Amsterdam dan heb je geluk dat je bij het Universum bij het Science Park indoor training kan meemaken. Ook erg goed te bereiken met het OV trouwens als je in een andere stad woont. Aanmelden kan via deze link
Amsterdam heeft een WhatsApp groep, stuur een email als je er aan wilt deelnemen.

Slackline Den Haag

Slackline Den Haag is opgericht in 2014. Het heeft zo zijn ups and downs gehad met vertrekkende zeer actieve slackliners, maar langzaam begint het weer te groeien! Er is ondertussen een WhatsApp groep en er word regelmatig afgesproken. Den Haag is vrij divers met prachtige parken (en hele dikke bomen), het strand met de pier waar je onder kan slacklinen (!!) en verschillende kleine duinen met prachtige lijnen waarbij je de volle lengte maar een klein beetje van de grond bent. Al met al een zeer diverse stad om te slacklinen! 
Den Haag heeft een WhatsApp groep, stuur een email als je er aan wilt deelnemen.

Slackline Rotterdam

Slackline Rotterdam bestaat al sinds 2012. In 2013 was hier de 1e echte Nederlandse Longline Meeting, gesponsord en wel! Een aantal jaren verder zijn er vele ups and downs geweest, en we hopen dat ook Slackline Rotterdam langzaam weer zal gaan groeien. Zoals de meeste steden. Maar het blijft toch de plek met de aller aller veste Urban Midline ooit gerigd door de Dreamwalkers tijdens de Rotterdamse Dakendagen.
Rotterdam heeft een WhatsApp groep, stuur een email als je er aan wilt deelnemen.

Slackline Wageningen

De studenten in Wageningen voelen zich van nature aangetrokken tot slacklinen – tijd doorbrengen in de zon, hangend in het park, de oevers van de Rijn of zelfs op de campus is het perfecte moment om een lijn op te zetten en wat balans te vinden. De slackers komen en gaan terwijl ze door de universiteit bewegen, maar het slacklinen blijft hier constant. Onze gemeenschap bestaat voornamelijk uit beginners en mensen die het willen proberen, maar we hebben anderen die zichzelf pushen om langere en hogere lijnen te lopen, of wat tricking-vaardigheden op te bouwen.
Student of niet, sluit je aan bij de WhatsApp-groep waar sessies en meetups worden georganiseerd.

Slackline Eindhoven

Eindhoven is al een aantal jaar actief, soms zelfs in de winter! We hebben geen vast park maar zijn vaak in het Ton Smitspark, stadswandelpark of Philips de Jongh park te vinden. In de zomer zijn we regelmatig op andere plaatsen om te waterlijnen (boven het water). De community is zeer actief, we slacklinen bijna ieder wekend, tevens komen mensen speciaal naar Eindhoven om er nog eens te slacken! Eindhoven heeft een WhatsApp groep, stuur een email als je er aan wilt deelnemen of wordt lid van de “Eindhoven Slackline” facebook groep. A big part of our group are internationals so you dont have to speak dutch to join us!

Slackline Enschede

Slackline Enschede is 1 van de plekken waar slacklinen is gegroeid in Nederland. Nick Ten Hoopen was ooit een zeer goede trickliner die ook mee deed aan wedstrijden.
Enschede heeft een WhatsApp groep, stuur een email als je er aan wilt deelnemen.

Slackline Groningen

Ook in het hoge noorden word er geslacklined! De grote studentenstad heeft een roulerende poule aan goeie slackliners afhankelijk van wie er komt studeren. Zorg in deze stad dat je extra goed op boombescherming let (eigenlijk moet je dat altijd doen), en je gedraagd. De handhaving kan nog wel eens moeilijk doen, maar niemand heeft ooit een bekeuring gekregen. Lekker blijven slacklinen dus!
Groningen heeft een WhatsApp groep, stuur een email als je er aan wilt deelnemen.

Slackline Delft

Slackline Delft bestaat nog maar kort als WhatsApp groep. De studentenstad heeft veel potentie met een divers publiek, waar er ook zat plek is op de campus om te slacklinen.
Delft heeft een WhatsApp groep, stuur een email als je er aan wilt deelnemen.

Slackline Tilburg

Tilburg was ooit een slackline hoofdstad. De slackline groep Dreamwalkers is hier gesticht, en trainde veel samen! Zij organiseerde ook slackline workshops in de Spoorzone. Daarnaast heeft Tilburg het allermooiste slackline park van Nederland; het Leijpark. Ooit was er een jam, en hadden wij als kleine community het wereld record voor “humanline” te pakken.
Leiden heeft een WhatsApp groep, stuur een email als je er aan wilt deelnemen.