Waarom word je lid?

Lid worden

Maar waarom is de Nederlandse Slackline Vereniging (NSV) SlackNED eigenlijk nodig? De afgelopen jaren is het aantal slackliners flink gegroeid, dit betekend helaas ook dat de community verdeeld is geraakt, waar je voorheen nog bijna elke slackliner kende, is dat nu een heel ander verhaal. Door de NSV op te zetten hopen we een platform te creëren waardoor slackliners elkaar weer ontmoeten! Dit kan op georganiseerde jams of online via ons ledenbestand.

De groei van slackliners in Nederland brengt helaas ook de nodige problemen met zich mee. Helaas is het in verschillende parken verboden om slacklines op te hangen. Wat raar is eigenlijk, met juist handelen kan er niks mis gaan! Wij willen ons inzetten om zoveel mogelijk parken bruikbaar te maken voor slacklinen. Heb je ons nodig, mail dan naar info@slackned.nl.
Het ontstaan van een vereniging brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo kunnen wij naamsbekendheid genereren en hebben de mogelijkheid om gemakkelijker festivals te organiseren of toegang te krijgen tot bepaalde plekken om te slacklinen. Op deze manier hopen we vette events neer te zetten, misschien heb jij al wel een leuk idee?

In de toekomst hopen we regelmatige jams te organiseren, liefst in de winter ook indoor. Namens de vereniging kunnen we bemiddelen in aanvraag van zaalhuur! Later zullen wij ons ook gaan focussen op workshops en weekenden highlinen! Leden van SlackNED kunnen hier alleen aan mee doen, of hebben korting.

We hebben een aantal partners die ons sponsoren. Bij een aantal webshops krijgen we korting! Koop je ergens een keer slackline materiaal, dan heb je al gauw je contributie terug verdient.